DZIEŃ DOBRY TVN
powrót do listy

DZIEŃ DOBRY TVN

PolecaneProgramy

Nadchodzący sezon w „Dzień Dobry TVN” to wachlarz niekończących się niespodzianek.Nowi goście, innowacyjne pomysły, a przede wszystkim kolejne reakcje na sytuacje, które przynosi życie. Z nami widzowie zawsze pozostaną na bieżąco i rozpoczną dzień pozytywnie z dużą porcją energii.

Zachęcamy do oglądania stałej pozycji ramówkowej ITVN od poniedziałku do soboty o godz. 8.00 (CET – Berlin, Paryż) i w niedziele o godz. 8.30 (CET – Berlin, Paryż) oraz od poniedziałku do piątku o godz. 7.15 (CDT – Chicago) i 8.15 (EDT – Nowy Jork, Toronto), a w weekendy o godz. 8.00 (CDT – Chicago) i 9.00 (EDT – Nowy Jork, Toronto).

MATERIAŁY TVN

tvnpix